Holistic Wellness Summit

Γεώργιος Απολλώνιος Μαραμής | Breathwork-Pranayama + Yoga Nidra session

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : ζέσταμα από κινήσεις qi gong, αναπνοές ενεργοποίησης του φωτεινού μας σώματος, καλλιέργεια της ενέργειας μέσω της αναπνοής και της ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ μας για θρέψη σε όλα τα σώματα, σύνδεση με σώμα, νου και συναίσθημα.

Τελειώνει με yoga Nidra γείωσης και εξισορρόπησης των ενεργειών. Βαθιά χαλάρωση-αυτοΐαση.

Γεώργιος Απολλώνιος Μαραμής
Ολιστικός Εκπαιδευτής-Καθοδηγητής-Εμπνευστής, Θεραπευτής + Συνοδοιπόρος προς το ταξίδι για την Υγεία

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Μαραμής Γεώργιος Απολλώνιος. Γεννήθηκα σε ένα χωριό του Ολύμπου και ζω Κρήτη από το 2017, μα Όπου γής και πατρίς !

Από μικρός ήμουν αναζητής της Α-λήθειας, και από τα 13 ξεκίνησα να γράφω στίχους Ραπ,  κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου κυρίως, κάνοντας διάφορα events και πέρασα πολύ ενεργά από διάφορα κινήματα και ομάδες ώσπου το 2017-18 οι συγκυρίες με έφεραν σε ένα σημείο μηδέν. (0=Αρχή/Τέλος)
Συνέβησαν κάποιες πολύ βαθιές “πνευματικές” Αφυπνίσεις, έχασα και ξαναβρήκα τον Εαυτό μου. Έκτοτε είδα ότι η Υπηρεσία, η Αγάπη, ο Σεβασμός, η Μη βία, το Γνώθι Σ’αυτόν είναι ένας δρόμος προς μία καλύτερη, Υγιή, αρμονική κοινωνία, ένας δρόμος προς την “Φώτιση” και την Νέα Γη.
Η λέξη Υγιεία με έκανε να μπω βαθύτερα σε αυτό το μονοπάτι (ΎΔΩΡ-ΓΑΙΑ-ΙΕΡΟ(ΑΙΘΗΡ)-ΕΙΛΙ(ΠΥΡ)-ΑΗΡ), τα 5 στοιχεία σε ισορροπία!
Έκτοτε εργάζομαι εν μέρει ως Ολιστικός Καθοδηγητής, Ενεργειακός Θεραπευτής, Εμπνευστής.

  • Με θεραπείες και διδασκαλίες Ρέικι (και ένα νέο σύστημα Ρέικι που δημιουργώ τον τελευταίο καιρό AcuReiki)
  • Theta Healing Advanced Practitioner,
  • Spiritual Life Coaching/Συμβουλευτική/Καθοδήγηση
  • πιστοποιητικό στην Ρranayama of Hatha Yoga + Traditional Yoga Nidra, Teacher training, Yoga Alliance
  • Εκπαιδευτής Breathwork/Pranayama “Life Awareness Project” 150hr + πολλές ώρες πρακτικής
  • Μαθητής και εκπαιδευτής “The Wim Hof Method”
  • Ρεφλεξολογία, BιοΕνεργειακό μασάζ, Πιεσοθεραπεία
  • Κινέζικη Ιατρική-Ηλεκτροβελονισμός, Καθοδηγούμενους και διαισθητικούς διαλογισμούς,
  • Αφυπνιστικούς στίχους και δηλώσεις σε μουσική και μη

Παράλληλα διοργανώνω και συμμετέχω σε σεμινάρια, περί της Υγιείας (Νηστεία, φρουτοθεραπείες – σταφυλοθεραπεία, καρπούζι κλπ) , της διατροφής και της θρέψης σε όλα τα επίπεδα [Pranic Living], περί της Ενδοέλιξης και της Ενθύμησης του Εαυτού, του διαλογισμού, και οτιδήποτε άλλο έχει να συμβάλει στο να γίνει καλύτερο το τώρα ΜΑΣ.

Εργάζομαι παράλληλα στη φύση, ζω στη φύση, και τρώω φυσικά. Με ανθρώπους που καλλιεργούνε αγνά προϊόντα (Κρήτη κυρίως) και έχουν μια πιο απλή ζωή. Υποστηρίζω την γείωση (γυμνή επαφή του πέλματος με την Γαία), σε καθημερινή βάση. Έχω κάποιες γνώσεις πάνω στα βότανα, έχοντας κάνει και σεμινάρια εξειδικευμένης βοτανολογίας οπότε τη  χρησιμοποιώ συμπληρωματικά στην καθημερινότητα και σε ειδικευμένες αποτοξινώσεις και χτίσιμο ιστών-σώματος-υγιείας. Όπως την αρωματοθεραπεία και τους κρυστάλλους.

Συμμετέχω εθελοντικά σε διάφορες ομάδες και οργανισμούς κ.α. που μπορούμε να ανταλλάξουμε κατόπιν γνωριμίας. Θα χαρώ να γνωριστούμε

Τηλ. 6986563802

Υ.Γ. – Ομιλώ από 1ο ενικό σε 2ο ενικό, γιατί μιλάω από ψυχή σε ψυχή και οι ψυχές γνωρίζονται από πάντα. Όλα είναι Όλα, από τον Εαυτό στον Εαυτό με Αγάπη