Συνεδρία Life Coaching

προσαρμοσμένη και σχεδιασμένη από την Ξανθή Τσιούκα

Η Ξανθή Τσιούκα προσαρμόζει τη συνεδρία σε συγκεκριμένες απαιτήσεις και περιστάσεις. Η συνεδρία ξεκινάει ζητώντας σας τις ερωτήσεις για να αποκαλύψετε τις πραγματικές συνθήκες της ζωής σας. Αυτές οι ερωτήσεις έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν και να ανακαλύπτουν σε βάθος τη ζωή σας και να λύσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.  Ο προπονητής είναι εκεί για να συμβάλει στο καθορισμό των στόχων της δική σας ζωής.

Μερικές φορές όταν ανακαλύπτετε τον τελικό σας στόχο σας βοηθά να ξεκινήσετε τη διαδικασία της αναθεώρησης. Βασική βέβαια μέθοδος είναι η μαιευτική, όπου βήμα βήμα ο Holistic Life Coach σας οδηγεί, με τις κατάλληλες ερωτήσεις, στο να δείτε τι μπορείτε να κάνετε και πώς να το καταφέρετε. Στο τέλος κάθε συνεδρίας θα αντιλαμβάνεστε τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας, νιώθοντας την δύναμη να κάνετε πράξη τους στόχους σας.

Οι συνεδρίες καθοδήγησης ζωής, σχεδιασμένες από την Ξάνθη Τσιούκα, έχουν διάρκεια 60 ή 90 λεπτών, ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαθεσιμότητα του χρόνου σας. Με την συνεδρία διάρκειας 90 λεπτών να είναι η ιδανικότερη, φέροντας πιο άμεσα αποτελέσματα.

xanthi-tsiouka

Η Προκαταρκτική Συνεδρία του Life Coaching είναι Discovery Session

Η περίοδος ανακάλυψης. Αυτή η πρώτη συνεδρία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μετατρέπει τον προσωπικό σας προπονητή ανάπτυξης σε φίλο σας για πάντα. Σε αυτήν την προκαταρκτική συνεδρία θα ανακαλύψετε τον προπονητή και αν εκείνος είναι ο σωστός φίλος για εσάς. 

Η συνεδρία ανακάλυψης θα βοηθήσει επίσης τον προπονητή της ζωής να κατανοήσει εσάς και τις ικανότητές σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής. Στη συνέχεια, ο προπονητής ζωής θα σχεδιάσει, ειδικά για σας, τις συνεδρίες και τις μεθόδους καθοδήγησης για να σας μετατρέψει με πρακτική και θετική σκέψη σε επιτυχημένο άτομο. Η Ξανθή Τσιούκα εστιάζει στις ανάγκες για την δική σας ανάπτυξη. Οι συνεδρίες life coaching σταδιακά θα αποκαλύπτουν τι σας κρατά πίσω ώστε να το αναγνωρίσετε και να ξεπεράσετε τα ψυχικά και συναισθηματικά εμπόδια ή τις περιοριστικές πεποιθήσεις που είναι φραγμός στην επιτυχία και στην πρόοδο σας.

Οι συνεδρίες καθοδήγησης ζωής μπορούν να διεξαχθούν με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας τη συγκεκριμένη ώρα.  Ορισμένες από τις συνεδρίες μπορεί να οριστούν πρόσωπο με πρόσωπο, τηλεφωνικές συνεδρίες, συνεδρίες βιντεοκλήσεων ή μηνυμάτων. Η Ξάνθη Τσιούκα προτιμά τις προσωπικές συνεδρίες προπονητικής ζωής καθώς αυτές είναι οι πιο επιτυχημένες. Παρόλα αυτά η επιλογή της συνεδρίας έχει να κάνει με το τι κάνει το άτομο να νιώθει μεγαλύτερη άνεση. Έτσι πάντα απαιτείται η συναίνεση τόσο του συμμετέχοντα όσο και του προπονητή.

Άλλαξε τη σκέψη σου, άλλαξε τη ζωή σου & φτιάξε τη δική σου ονειρεμένη πραγματικότητα...