Νοιάζεται βαθιά για τους ανθρώπους που διδάσκει και είναι πρόθυμη να βοηθήσει…

Με τη Ξανθή Τσιούκα γνωριστήκαμε τον Μάρτιο 2020, εν καιρώ πανδημίας όπου ξεκίνησα να παρακαλουθώ κάποια από τα μαθήματα της. Ο πρώτος κύκλος του Motivation and Healing ήταν για μένα η αρχή στο να επαναπροσδιρίσω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και τον εαυτό μου. Η Ξανθή ως ένας άνθρωπος με γνώσεις, εμπειρίες μα πάνω απ’ όλα αγάπη, σεβασμό και καλοσύνη για αυτό που διδάσκει με μύησε σε κάποιες από τις τεχνικές των ενεργειακών θεραπειών.

Αργότερα ακολούθησα και τα διαδικτυακά σεμινάρια του Theta Healing (Basic, Advanced, Dig Deeper) όπου εκεί πλέον συνειδητοποιήσα ότι όλες οι αλήθειες και οι λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν είναι μέσα μας και με τη δύναμη της αγάπης, της ευγενικής καλοσύνης και του θεϊκού φωτός μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Η Ξανθή είναι ένας άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ σεβασμό, η αγάπη της και η ειλικρίνεια πολλές φορές είναι αφοπλιστικά. Νοιάζεται βαθιά για τους ανθρώπους που διδάσκει και είναι πρόθυμη να βοηθήσει όταν της ζητηθεί. Στην Ξανθή έχω αποδώσει ένα τίτλο, τον τίτλο της Δασκάλας με το Δ κεφαλαίο. Η Δασκάλα μου λοιπόν με την προσωπικότητα της  και όλα όσα διδάσκει με έμαθε κάτι που πολύ καλά είχε πει ο Σωκράτης, «Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο, ας ταρακουνήσει πρώτα τον εαυτό του.»

Με αγάπη

Φαίδρα Αγγελάκη