Τι είναι το Krhem -Sekhem

Το Krhem-Sekhem είναι ένα πλήρες, μοναδικό και αυτοδύναμο είδος ενεργειακής θεραπείας, το οποίο αν και προσφέρει στοργική και ήρεμη ενέργεια, είναι το πιο βαθύ και ισχυρό σύστημα που παρέχεται στις μέρες μας. Πρωτο-δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους πολιτισμούς της Λεμούριας και της Ατλαντίδας όπου μετά την διαδοχική καταστροφή τους, οι επιζώντες μετοίκησαν στην αρχαία Αίγυπτο και δίδαξαν αυτό το αρχαίο μυστικό.

Πρόκειται για ένα σύστημα βαθιάς δομημένης θεραπείας η οποία θεραπεύει τον πυρήνα του ατόμου σε κυτταρικό επίπεδο, στοχεύοντας στις λεπτές πτυχές της αιτίας του προβλήματος και απελευθερώνοντας ακόμα και τις πιο βαθιά ριζωμένες μορφές σκέψεις από το αιθερικό σώμα. Σε περίπτωση που μια αρνητική μορφή σκέψης δεν αναγνωριστεί και καθαριστεί από το αιθερικό σώμα τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει συμπτώματα ασθένειας (dis-ease = δυσκολία) στο φυσικό σώμα/επίπεδο. Κάθε κύτταρο και κάθε μόριο επηρεάζεται θετικά κατά την θεραπεία καθαρισμού Krhem-Sekhem.

Συνδυασμός Επιστήμης & Πνευματικότητας

Καθώς η επιστήμη και η πνευματικότητα συγχωνεύονται, οι επιστήμονες ξεκινούν να εξελίσσουν τον τρόπο σκέψης και τις έρευνές τους, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα αόρατα φαινόμενα, όπως οι ψυχικές δυνάμεις, η τηλεπάθεια κτλ. Πλέον υπάρχει ένας πιο ολοκληρωμένος τρόπος ως προς το πώς αντιμετωπίζονται τέτοια φαινόμενα και μια πιο αναπτυγμένη κατανόηση περί τούτου. Έτσι το Krhem-Sekhem φαίνεται να δουλεύει με κβαντικά σωματίδια, όταν ο ήχος, το χρώμα και το φως ενώνονται για να δημιουργήσουν από ένα παλμό ενέργειας μέχρι ένα μακρύ αργό κύμα. Αυτό ερμηνεύεται από την Κβαντική Φυσική ως μια αλλαγή διάστασης. Είναι κυριολεκτικά όταν το αδύνατο γίνεται δυνατό και οι θαυματουργές θεραπείες γίνονται πραγματικότητα.

Το συγκεκριμένο σύστημα επικεντρώνεται περισσότερο στον πυρήνα παρά στα τσάκρα και καθαρίζει όλα τα κύρια όργανα και συστήματα του ανθρώπινου σώματος ταυτοχρόνως. Αυτό κάνει ευκολότερη την διαδικασία θεραπείας και την συνεργασία μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων του σώματος. Έτσι, επιτυγχάνεται μια γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία καθώς ολόκληρο το σώμα ξανά-συγχρονίζεται. Αν και όπως προαναφέραμε αυτή η τεχνική δεν επικεντρώνεται στα τσάκρα, άλλα στον πυρήνα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ισορροπία των τσάκρα εξασφαλίζεται και επαναφέρεται μέσω της θεραπείας του πυρήνα.
Το Khrem-Sekhem είναι ίσως η πιο όμορφη ευκαιρία για να ξεπεράσετε αρνητικές τάσεις, καθώς η ενέργεια ταξιδεύει σε ένα διαφορετικό μονοπάτι στο σώμα.

Krhem -Sekhem | Σύστημα Ενδυνάμωσης

Η θεραπεία, είναι μόνο η μια πλευρά του Krhem-Sekhem. Είναι επίσης ένα σύστημα ενδυνάμωσης του πνεύματος που φέρνει χαρά και την ολοκλήρωση του εαυτού. Δουλεύει με μια εντελώς διαφορετική ιδέα και φιλοσοφία από άλλες ενεργειακές τεχνικές και προχωράει πέρα από την θεραπεία των τσάκρα. Οι Nadis και οι μεσημβρινοί που εργάζονται στον πυρήνα της ύπαρξης, μας θεραπεύουν σωματικά, συναισθηματικά, ψυχικά και πνευματικά σώματα ταυτόχρονα και άμεσα στο ψυχικό επίπεδο.

Όσοι δουλεύουν με αυτή την τεχνική ανακαλύπτουν πως αυτή η Υψηλής Δόνησης Ενέργεια του Ζώντος Φωτός φέρνει δραστικές αλλαγές στις ζωές τους. Απαιτείται ακεραιότητα, δέσμευση, σεβασμός και συμπόνια από τον θεραπευτή για να μπορέσει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες αυτής της τεχνικής. Το επίπεδο συγκέντρωσης του Krhem-Sekhem εξαρτάται από την διαύγεια του θεραπευτή που διοχετεύει την ενέργεια. Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο από τον θεραπευτή να αποβάλει κάθε αρνητική σκέψη ή συναίσθημα καθώς εργάζεται με αυτή την τεχνική.

Το Krhem-Sekhem διδάσκεται σε 3 ξεχωριστά επίπεδα σε διάστημα μιας μέρας το κάθε ένα με μισή μέρα πρακτική θεραπεία για το κάθε ένα. Για το κάθε επίπεδο (1,2 και Advanced) πρέπει να υπάρχει μια διακοπή τριών μηνών από το επόμενο. Το επίπεδο Master μπορεί να διδαχθεί μετά από 6 μήνες από το επίπεδο Advanced.

To Krhem-Sekhem έχει βάθος, καθαρότητα και η θεραπεία του διεισδύει σε κυτταρικό επίπεδο σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Αν δεν το ζήσει κάποιος, τότε δεν μπορεί να το καταλάβει και να το πιστέψει.

Άλλαξε τη σκέψη σου, άλλαξε τη ζωή σου & φτιάξε τη δική σου ονειρεμένη πραγματικότητα...