Ανακάλυψε το NLP

Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός NLP τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό που αναγνωρίζει τα οφέλη και την επιστημονική του υπόσταση και στην Ελλάδα. Το NLP αναγνωρίζεται εδώ  και πάρα πολλά χρόνια ως μια επιστημονική μέθοδος από πλήθος χωρών, συνιστώντας μια ψυχολογική προσέγγιση που αφορά κατά βάση την επικοινωνία και μια ευρεία μέθοδος αυτοεπίγνωσης και αυτοεξέλιξης.

Το NLP είναι ένα εργαλείο που σκοπό έχει την αλλαγή και την εξέλιξη. Επαναπροσδιορίζει τις περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές, διευκολύνει την αλλαγή, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, βοηθώντας τον άνθρωπο να επιτύχει τους επαγγελματικούς και προσωπικούς του στόχους. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν κάποιον τομέα της ζωής τους, δουλειά, οικονομικά, σχέσεις ή κάποιο κομμάτι της προσωπικότητάς τους, όπως  χαμηλή αυτοεκτίμηση, άγχος, φόβο κ.α.

Πού εφαρμόζεται το NLP;

Το NLP λειτουργεί σε όλες τις υποθέσεις της ζωής µας, διότι καλλιεργεί τον τρόπο σκέψης μας (mindset). Όταν συνειδητοποιείς τι λάθος γίνεται, ανακαλύπτεις τη λύση του προβλήματος και δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω εκτός από το να διορθώσεις την σκέψη και στάση σου. Τo NLP έχει εφαρμογές και τεχνικές σε τομείς όπως στο coaching για προσωπική εξέλιξη, στην επαγγελματική διάκριση καθώς και στην διασφάλισης υγείας και ευεξίας.

Με το NLP, αυτό που καταφέρνει κάποιος είναι να ανακαλύψει τις περιοριστικές του πεποιθήσεις, αυτές που τον εμποδίζουν να δημιουργήσει αυτά που ονειρεύεται σε όλους τους τομείς της ζωής του. Αλλάζει το πώς σκεπτόμαστε δίνοντας έμφαση στις λέξεις που πηγάζουν από μέσα μας και εξαφανίζει τις περιοριστικές πεποιθήσεις θέτοντάς μας σε μια κατάσταση ελευθερίας.

Το NLP είναι κάτι που το μαθαίνεις, αναλαμβάνοντας την δέσμευση στον εαυτό σου για ενεργή αλλαγή μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις λόγου και μέσα από συγκεκριμένη δράση, με αυτό να γίνεται είτε μέσα από ομάδες είτε με προσωπικές συνεδρίες.

Άλλαξε τη σκέψη σου, άλλαξε τη ζωή σου & φτιάξε τη δική σου ονειρεμένη πραγματικότητα...